Tuintafels Eindhoven

Op zoek naar een mooie tuintafel in de omgeving van Eindhoven? Toptuinmeubels.nl biedt u een breed assortiment aan tuintafels in alle soorten, maten en prijsklassen.

DIVERSE SOORTEN TUINTAFELS

Denk goed na waar u de tuintafel voor wilt gaan gebruiken. Bent u van plan om zware dingen op de tafel te gaan plaatsen of slechts een lekker drankje? Wij bieden u allerlei verschillende tafels; van kleine, elegante tafeltjes tot stevige wicker tuintafels. Ook over de kleur en vorm moet natuurlijk worden nagedacht. Vindt u een rond zwart tafeltje mooi of past een vierkante grijze tafel beter bij het aanzicht van uw tuin? Gaat u voor een bovenkant van ijzer of vindt u een glazen plaat mooier? Alles is mogelijk!

TAFELS VOOR IN DE TUIN COMBINEREN

Op toptuinmeubels.nl vindt u een aantal tuinsets die speciaal voor u zijn samengesteld, maar misschien vindt u het leuker om dit zelf te doen. Of misschien bent u slechts opzoek naar enkele accessoires voor bij uw tuintafel? Ook daarvoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Neemt u eens een kijkje in de rest van ons assortiment:

TOPKWALITEIT TUINTAFELS

De tuintafels van Toptuinmeubels.nl zijn van uitstekende kwaliteit en gaan dus jaren mee! Alle tuintafels die wij aanbieden zijn weersbestendig. Kom de tafels nu zelf uittesten in onze showroom nabij Eindhoven of bestel ze online. Vanaf 250 euro komen wij uw nieuwe tuintafel bij u thuis bezorgen! Indien wij de tuintafel op voorraad hebben, bedraagt de levertijd 2 tot 4 dagen. Tot snel!

Bezoek de webshop

Showroom
Showroom
GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch
 
Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl