Loungesets Noord Brabant

Loungeset kopen nabij Noord Brabant? Toptuinmeubels.nl biedt u een breed assortiment aan loungesets voor in de tuin. Wilt u gezellig buiten kunnen zitten met uw vriendengroep of met de hele familie? Bekijk dan eens de verschillende loungesets die wij aanbieden. Een loungeset is een hele investering. Wij helpen u bij uw zoektocht!

SOORTEN LOUNGESETS

Maak de loungesets zo groot als u zelf wilt. Kiest u slechts voor een tafel en een bankje of wilt u er ook een paar stoelen bij? De kleur is ook erg belangrijk. Uw tuin moet er natuurlijk wel als één geheel uitzien! Kies naast de kleur van het gevlochten wicker ook de kleur van uw comfortabele kussens. U kunt nu ook zelf een loungeset samenstellen:

De mogelijkheden zijn oneindig! Bedenk goed in wat voor situaties u de loungeset wilt gebruiken en met hoeveel personen.

TOPKWALITEIT LOUNGESETS

De loungesets van Toptuinmeubels.nl zijn van uitstekende kwaliteit en gaan zeer lang mee! Wicker maakt de meubels stevig en weerbestendig. Wij adviseren u wel om de kussens met slecht weer naar binnen te halen.

SHOWROOM NABIJ OSS

Wilt u de verschillende loungesets eerst een uitproberen? Begrijpelijk! Kom vooral een keer proefzitten in onze showroom nabij Oss. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor vragen en advies. Heeft u een keuze kunnen maken? Vanaf 250 euro bezorgen wij de loungeset bij u thuis. Geniet in slechts 2 tot 4 dagen van uw loungeset. Kom snel langs!

Showroom
Showroom
GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch
 
Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl