Ligbedden/ligstoelen Waalwijk

Diverse soorten ligbedden/ligstoelen vindt u op Toptuinmeubels.nl of kom eens langs bij onze showroom in de buurt van Waalwijk. Natuurlijk wilt u deze zomer optimaal van de zon kunnen genieten. Neem daarom plaats op één van de vele ligstoelen uit ons brede assortiment. Vakantie vieren doet u voortaan in uw eigen tuin!

DIVERSE SOORTEN LIGBEDDEN

U heeft de keuze uit verschillende soorten ligbedden, in verschillende prijsklassen. Veel mensen kiezen voor een houten of ijzeren ligbed dat gemakkelijk op te ruimen is. Of misschien bent u juist opzoek naar een wat zwaardere ligstoel met mooie kussens? De rugleuningen zijn verstelbaar, zodat u regelmatig van houding kunt veranderen. Kies een kleur die het best bij de rest van uw tuininrichting past! De hele dag in de volle zon liggen, is niet goed voor uw huid. Koop daarom ook een bijpassende parasol:

Berg uw kussens naar keuze op in één van onze vele kussenkisten.

LIGBEDDEN/LIGSTOELEN VOOR BINNEN ÉN BUITEN

Languit in uw tuin genieten met een hapje en een drankje terwijl de zon schijnt is natuurlijk heerlijk. Maar misschien wilt u binnenshuis ook weleens heerlijk relaxen op een ligstoel. Dit is uiteraard ook mogelijk! De meeste ligbedden zijn voorzien van wielen. Ze zijn dus makkelijk te verplaatsen en schade aan uw vloer wordt zo voorkomen.

LIGBEDDEN/LIGSTOELEN OPHALEN NABIJ WAALWIJK

Uiteraard kunt u uw ligstoel online bestellen op Toptuinmeubels.nl. Maar u kunt ook uitgebreid al onze ligstoelen komen testen in onze showroom nabij Waalwijk. Vervoer de ligstoel naar keuze vervolgens zelf naar huis of laat hem bezorgen. 

Showroom
Showroom
GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch
 
Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl